DETAILED NOTES ON קטרקט

Detailed Notes on קטרקט

Detailed Notes on קטרקט

Blog Article

התחושה צריכה לחזור לעין תוך כמה שעות מסיום הניתוח, אך ייתכן שיחלפו מספר ימים עד שהראייה שלכם תחזור במלואה.

יש לסינוור סיבות שונות. הסינוור בימים הראשונים קשור לתגובה של העין לניתוח.

זהו סוג הקטרקט המאפיין חולי סכרת, חולים במחלות דלקתיות של העין ומטופלים בתרופות סטרואידליות, אם כי יכול להופיע גם בשאר האוכלוסייה.

יותר לא תדאגו לאבד את עדשות המגע בזמן שאתם מנגבים את העיניים לאחר הטבילה. גם לא תתעצבנו אם מישהו יתיז בטעות מתיז מים לעיניים שלכם, כי הרי העדשות אינן יכולות להתייבש או לצאת, אם הן לא שם מלכתחילה.

הסיכוי להופעת סיבוכים במהלך ניתוח קטרקט נמוכים ובמיוחד כשהוא מבוצע על ידי מנתח מיומן. הסיבוכים הנפוצים ביותר הם קרע בקופסית העדשה ופריצת הזגוגית.

קטרקט יכול להופיע בכל גיל. למעשה, קיים סוג מסוים של קטרקט המכונה קטרקט מולד ויכול להתבטא עם הלידה או בשנות החיים הראשונות.

לכל אלה, ואחרים יש אפשרות לבצע את ההליך באופן פרטי או דרך הביטוח המשלים בקופה (כלומר ביטוח השב"ן – כגון כללית מושלם/פלטינום, מכבי שלי/זהב, לאומית כסף/זהב, ומאוחדת שיא כו'), או הביטוח הרפואי הפרטי. מהלך זה מלווה בעלויות מסוימות מצד המטופל. 

ביומטריה מדידת אורך גלגל העין לצורך חישובים של העדשה המושתלת.

Your not long ago considered goods and showcased recommendations › Perspective or edit your browsing record Just after viewing solution depth internet pages, appear here to locate a simple method to navigate back again to internet pages you have an interest in. Back again to best

בדיקות אלו משפרות משמעותית את תוצאות הניתוח ומותאמות בצורה אישית לכל מטופל. לאחר ביצוע הבדיקה ובהתאם לנתונים, יקבל המטופל את ההמלצה לסוג ניתוח קטרקט העדשה המתאימה במיוחד עבורו, כך תושתל במהלך הניתוח ותשפר בצורה מקסימלית את איכות חייו.

בדרך כלל יש צורך לבצע את הניתוח בשתי העיניים, אך אין מנתחים את שתי העיניים יחדיו, אלא בהפרש של כמה שבועות זו מזו.

מאמר זה נבדק ואושר ע"י ד"ר דובינסקי-פרצוב ביאנה רופאת עיניים בבי"ח שמיר – אסף הרופא

לפני הניתוח, יינתן הסבר על אופן הניתוח, על הסיכויים והסיכונים בניתוח קטרקט, וכן על סוג הניתוח והעדשה שירצה המטופל לבחור, בהתאם לצרכיו ורצונותיו. 

קטרקט מסוג זה גורם לטשטוש וירידה בחדות הראיה, ומתבטא ב"הצהבה" של מרכז עדשת העין.

Report this page